Over ons

Goed Eten, de naam zegt het al, wij houden van Goed Eten! Goed eten in de breedste zin van het woord. Wij dragen graag ons steentje bij aan een mooiere, betere en gezondere wereld. Dit doen we met eten, goed eten welteverstaan. Onze missie is vers, biologisch eten toegankelijk te maken voor iedereen. Dus betaalbaar. In ons concept staat daarom het eten centraal. Zonder verdere opsmuk. Eten voor elke dag zonder je schuldig te voelen dat je niet zelf gekookt hebt. Goed eten voor mens, dier, milieu én portemonnee.

Omdat wij vinden dat iedereen goed moet eten, proberen we een ruime keuze aan te bieden voor ieder mens. Of je nu houdt van vlees of juist niet, of je nu niet zo goed tegen gluten kan of ze juist heerlijk vindt en of je nou een grote eter bent of juist niet, we hebben het allemaal. We houden rekening met verschillende allergenen en/of dieetwensen, maar nooit ten koste van de smaak. Op ons menu vind je meer informatie over allergenen.

Biologisch

De producten die wij verkopen zijn altijd biologisch gecertificeerd en de gerechten die we maken zijn altijd volledig gemaakt van biologisch gecertificeerde ingrediënten. Dit is onze basis en hier wijken we niet van af. Biologisch is voor ons geen marketing overweging. Het is zelfs niet eens een overweging. Biologisch is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Kiezen voor biologisch betekent vaak een hoger prijskaartje. Ons streven is om gezond en biologisch eten toegankelijk te maken voor iedereen, daarbij hoort ook een vriendelijke prijs. En dus streven wij ernaar om zo scherp mogelijk in te kopen en zo efficiënt mogelijk te koken. Wij geloven dat dagelijks biologisch eten kan als je niet te veel vlees eet. Biologisch vlees is nu eenmaal prijzig, maar het eet zó veel lekkerder.

Openingstijden

maandag 12.00-20.30
dinsdag 12:00–20:30
woensdag 12:00–20:30
donderdag 12:00–20:30
vrijdag 12:00–20:30
zaterdag 12:00-20:30
zondag gesloten